O NAMA

Brzina, preciznost i kvalitet naša su reklama!

Počeli smo sa radom 2005. godine u Temerinu, sa početnim ciljem uvoza gradjevinskih mašina i opreme iz inostranstva radi dalje prodaje i iznajmljivanja na našem tržištu sa izvršiocem ili bez njega. Formiranjem Poslovne jedinice u Nišu, preduzeće počinje sa izvodjenjem radova u visokogradnji, a vrlo brzo i sa radovima u niskogradnji. U 2006. godini dolazi do promene vlasništva i sedišta preduzeća, kada i počinje sa ubrzanim razvojem – stalnom nabavkom opreme i savremenih alata, mehanizacijom i širenjem voznog parka, kao i usavršavanjem zaposlenih.

VISOKOGRADNJA

Lideri smo u visokogradnji bavimo se projektovanjem i izradom stambenih i poslovnih jedinica, javnih i industrijskih zgrada tržnih centara…

NISKOGRADNJA

U NN Konfor gradnji dosta se polaže na razvoj sektora građevine. Radimo na izgradnji saobraćajnica, puteva, pešačkih zona i javnih površina (asfaltiranje, betoniranje, postavljanje behaton ploča), kao i na svim vrstama iskopa, nasipanja i planiranja materijala, i izradi različitih vidova kanalizacionih mreža.

MEHANIZACIJA

Posedujemo najsavremenije mašine za sve vrste radova iz oblasti građevine, transporta i logistike.

Alu i Pvc STOLARIJA

Kvalitetom ugrađenih aluminijumskih i PVC pozicija, kao i obimom poslovanja, kompanija NN Konfor Gradnja se pozicionirala među lidere na tržištu. Misija nam je da naša kompanija postane sinonim za kvalitet, da naš rad bude značajan deo u izgradnji budućnosti, kao i da našim klijentima obezbedimo kompletnu udobnost poslovanja i stanovanja.

U proizvodnom pogonu aluminijum, kompozitne panele i pvc pretvaramo u finalne proizvode.

Nekoliko brojeva o našem iskustvu.

PROJEKAT

Godina ISKUSTVA

ZAPOSLENIH

Mi Gradimo Budućnost

+381 65 5776 644 Niskogradnja 
+381 65 4455 008 Visokogradnja
+381 65 2776 644 Pvc/Alu stolarija 
+381 18 577 664 Office

+381 60 577 6640