PVC Stolarija

VEKA – vodeći globalni proizvođač prozorskih sistema

VEKA je vodeći svetski proizvođač PVC profila za prozore i vrata na svim kontinentima. Poreklo i glavno sedište VEKA Grupe je Sendenhorst, Nemačka.

Poseduje iskustvo, kompetentnost i poznavanje specifičnih zahteva svake zemlje.

Prednosti VEKA profila

Otpornost

Prozori izrađeni od PVC profila otporni su na vremenske uslove i uticaj okoline, laki su za održavanje  te imaju dugi vek trajanja.

Udobnost

Prozori iz VEKA višekomornih profila osiguravaju toplotnu i zvučnu zaštitnu izolaciju, čime pružaju  neponovljivu atmosferu stanovanja.

Individualnost

 Uz VEKA profile moguće je kreirati raznovrsne oblike prozora. Tip otvaranja i podela prozora stvar je individualnog ukusa.

Fleksibilnost

U zavisnosti od stila gradnje,  prozori mogu se osim u beloj boji, izrađivati  u VEKA acrylcoloru, dekor i drvo-dekor folijama.

PVC profili VEKA

PVC profil DECCO

Sistemi PVC profila Decco  proizvode se u Poljskoj.

Njihov proizvođač Decco S.A. je  preduzeće koje se izrazito brzo razvija i koje primenom najsavremenijih tehnologija i upotrebom vrhunskih sirovina renomiranih proizvođača proizvodi široku paletu profila.

PVC profili Decco poseduju  odlične karakteristike, prate ekološke standarde i ispunjavaju sve zahteve koje pred njih stavlja savremeno građevinarstvo.