PVC Stolarija

Kompanija  GEALAN ima ekskluzivne proizvode, kao što je obojeni plastični prozorski profil. Ovaj plastični prozor je napravljen po specijalnoj tehnologiji spajanjem dva materijala, krajnji proizvod je veoma otporan na uticaje okoline i mehaničke povrede.

Gealan S8000Gealan S9000

Prednosti GEALAN profila

Otpornost

Prozori izrađeni od PVC profila otporni su na vremenske uslove i uticaj okoline, laki su za održavanje  te imaju dugi vek trajanja.

Udobnost

Prozori iz GEALAN višekomornih profila osiguravaju toplotnu i zvučnu zaštitnu izolaciju, čime pružaju  neponovljivu atmosferu stanovanja.

Individualnost

 Uz GEALAN profile moguće je kreirati raznovrsne oblike prozora. Tip otvaranja i podela prozora stvar je individualnog ukusa.

Fleksibilnost

U zavisnosti od stila gradnje,  prozori mogu se osim u beloj boji, izrađivati u GEALAN-acrylcoloru, dekor i drvo-dekor folijama.

PVC profili GEALAN 

PVC profil DECCO

Sistemi PVC profila Decco  proizvode se u Poljskoj.

Njihov proizvođač Decco S.A. je  preduzeće koje se izrazito brzo razvija i koje primenom najsavremenijih tehnologija i upotrebom vrhunskih sirovina renomiranih proizvođača proizvodi široku paletu profila.

PVC profili Decco poseduju  odlične karakteristike, prate ekološke standarde i ispunjavaju sve zahteve koje pred njih stavlja savremeno građevinarstvo.